Release versie 0.9.6235.42469

Op 27 januari 2017 is er een nieuwe versie van Oodit Riskplan beschikbaar. In deze nieuwste versie zijn een aantal verbeteringen doorgevoerd, fouten opgelost en nieuwe functies toegevoegd. In deze releasenote leest u wat er is veranderd.

Kader van deze release

In deze release ligt de nadruk op een aantal aanpassingen aan de kaartweergaven, bug fixes, verbeterde applicatie security en nieuwe functies zoals een statistiekenpagina en terugkerende maatregelen.

Ondersteunde browsers:

Internet Explorer versie 10 en hoger

Google Chrome versie 51 en hoger

Mozilla Firefox versie 47 en hoger

Safari versie 9 en hoger

Nieuwe functies

• Overzicht van statistieken op het risicoplan
  • Terugkerende maatregelen
  • Mogelijkheid om snel te kunnen wisselen tussen accounts (indien meerdere accounts aanwezig)

Veranderingen in bestaande functies

• Enkele opgeloste fouten ter verbetering van de snelheid, stabiliteit en betrouwbaarheid van Oodit Riskplan.
  • Verbeterde kaartweergave
  • Verbeterd registratieproces
  • Verbeterde beveiliging

Reeds bekende issues

• Er zijn op dit moment (nog) geen bekende issues met deze nieuwe release. Heeft u als gebruiker een probleem en/of verbeterpunt gevonden? Neem dan contact op met de support afdeling van Oodit Riskplan.