Release versie 1.1.104.0

Oodit Riskplan

Versie 1.1.104.0

10 februari 2017

Op 10 februari 2017 is er een nieuwe versie van Oodit Riskplan beschikbaar. In deze nieuwste versie zijn een aantal verbeteringen doorgevoerd, fouten opgelost en nieuwe functies toegevoegd. In deze releasenote leest u wat er is veranderd.

Kader van deze release

In deze release ligt de nadruk aanpassingen aan de risico beoordelingen, bug fixes en wat aanpassingen die ervoor zorgen dat Oodit Riskplan sneller en stabieler werkt.

Ondersteunde browsers:

Internet Explorer versie 10 en hoger

Google Chrome versie 51 en hoger

Mozilla Firefox versie 47 en hoger

Safari versie 9 en hoger

Nieuwe functies

• Deze release bevat geen hele nieuwe functies.

Veranderingen in bestaande functies

• Enkele opgeloste fouten ter verbetering van de snelheid, stabiliteit en betrouwbaarheid van Oodit Riskplan.
  • Laatste aanpassingen aan vernieuwde kaartweergave
  • Gehele flow van de risicobeoordelingen
  • Details toegevoegd aan de maatregelenpagina’s

Reeds bekende issues

• Er zijn op dit moment (nog) geen bekende issues met deze nieuwe release. Heeft u als gebruiker een probleem en/of verbeterpunt gevonden? Neem dan contact op met de support afdeling van Oodit Riskplan.