Release Versie 1.1.4.0

Op 31 maart 2017 is er een nieuwe versie van Oodit Riskplan beschikbaar. In deze nieuwste versie zijn een aantal verbeteringen doorgevoerd, fouten opgelost en nieuwe functies toegevoegd. In deze releasenote leest u wat er is veranderd.

Kader van deze release

In deze release ligt de nadruk aanpassingen aan de risico beoordelingen resultatenpagina, bug fixes en wat aanpassingen die ervoor zorgen dat Oodit Riskplan sneller en stabieler werkt.

Ondersteunde browsers:

Internet Explorer versie 10 en hoger

Google Chrome versie 51 en hoger

Mozilla Firefox versie 47 en hoger

Safari versie 9 en hoger

Nieuwe functies

• In deze release zijn geen totaal nieuwe functies ontwikkeld.

Veranderingen in bestaande functies

• Enkele opgeloste fouten ter verbetering van de snelheid, stabiliteit en betrouwbaarheid van Oodit Riskplan.
  • Verbeterd overzicht van de resultatenpagina van risicobeoordelingen
  • Werking van verschillende functies gestroomlijnd.

Reeds bekende issues

• Er zijn op dit moment (nog) geen bekende issues met deze nieuwe release. Heeft u als gebruiker een probleem en/of verbeterpunt gevonden? Neem dan contact op met de support afdeling van Oodit Riskplan.