Release 1.1.158.0

Oodit Riskplan

Versie 1.1.158.0

6 juni 2017

Op 6 juni 2017 is er een nieuwe versie van Oodit Riskplan beschikbaar. In deze nieuwste versie zijn een aantal verbeteringen doorgevoerd, fouten opgelost en nieuwe functies toegevoegd. In deze releasenote leest u wat er is veranderd.

Kader van deze release

In deze release ligt de nadruk op een mini-kaart in het risico-overzicht, bug fixes en aanpassingen die ervoor zorgen dat Oodit Riskplan sneller en stabieler werkt.

Ondersteunde browsers:

Internet Explorer versie 10 en hoger

Google Chrome versie 51 en hoger

Mozilla Firefox versie 47 en hoger

Safari versie 9 en hoger

Nieuwe functies

• Aan de zijkant van de risicolijst is een knop “kaart” toegevoegd. Door hierop te klikken wordt de matrix veranderd in een mini kaartweergave.

Veranderingen in bestaande functies

• Lege velden in rapportages worden niet meer getoond.
  • Het is nu mogelijk om risico’s toe te voegen aan een template vanuit de bibliotheek.
  • Het risicoplan-log is verbeterd.
  • Enkele opgeloste fouten ter verbetering van de snelheid, stabiliteit en betrouwbaarheid van Oodit Riskplan.
  • Werking van verschillende functies gestroomlijnd.

Reeds bekende issues

• Er zijn op dit moment (nog) geen bekende issues met deze nieuwe release. Heeft u als gebruiker een probleem en/of verbeterpunt gevonden? Neem dan contact op met de support afdeling van Oodit Riskplan.