Hoe kan ik mij registreren?

Vanaf de homepagina op oodit.nl kunt u zich registreren voor een nieuw bedrijfsaccount.

• Klik op Registreer, zoals in de afbeelding hierboven getoond, en vul de benodigde bedrijfsgegevens in.

* Als uw bedrijf al een account heeft, log dan in via de blauwe Inloggen knop.

• Selecteer alstublieft een uniek subdomein die uw bedrijfsnaam reflecteert, zonder leestekens (alleen - is toegestaan voor gebruik) gezien het feit dat verschillende leestekens problemen in de meeste browsers kunnen veroorzaken.
  • De eerste gebruiker, die bovenstaand formulier invult, wordt automatisch de account eigenaar. Voor de account eigenaar is het mogelijk om alle Risicoplannen in te zien en te bewerken van de gehele organisatie.

Oodit Riskplan zal u een bevestigings e-mail versturen. Bevestig alstublieft uw e-mailadres door op de link in de mail te klikken en uw account te activeren. U kunt nu beginnen met het aanmaken van een risicoplan in Oodit Riskplan. *N.B. De link in de bevestigings e-mail kan slechts eenmalig worden gebruikt en heeft een verlooptijd van 30 dagen wanneer niet gebruikt.

Dank u voor het kiezen voor Oodit Riskplan.