Indian Summer Release

Inleiding

Vanaf 23 september 2016 is er een nieuwe versie van Oodit Riskplan beschikbaar. In deze releasenote worden de hierin opgeloste fouten en doorgevoerde verbeteringen toegelicht.

Het betreft deze onderwerpen:

Inhoudsopgave
Opgeleverd in Indian Summer Release
Opsomming
Inhoud Indian Summer Release
Account
Risicomanager / Risicoplanmanager
Rondleiding
Nieuw app
Risicoplannen
Risicoplan zoeken
Accountlocatie is standaard voor een risicoplan
Locatie toevoegen aan een risicoplan gemaakt met een template
Risico’s
Risicoscore tonen met kleuren
Zijbalk uitklappen
Herevaluatie-datum
Bibliotheek filters
Vanuit zoekfunctie een label toevoegen
Filter verbergen in kaartweergave
Actief Filter
Maatregelen
Maatregelen koppelen aan risico’s
Meldingen
Verwijderknop voor meldingen
Maritieme versie

Opsomming
De Indian Summer release van Oodit Riskplan staat vooral in het kader van verbeterde gebruiksvriendelijkheid. Grote wijzigingen zijn:

• Naamswijziging: na accounteigenaar is risicomanager het hoogste niveau. Een risicoplanmanager heeft alleen rechten op risicoplan niveau.

• Er is een virtuele rondleiding toegevoegd.

• De mobiele app is bijgewerkt.

Als u de volledige release note in wilt zien, download dan het bijgevoegde PDF bestand hieronder.