Volgen

Voeg een risico toe

Voor het toevoegen van een risico heeft u twee opties:

  1. Een nieuw risico toevoegen
  2. Een risico toevoegen vanuit de bibliotheek

Klik op de groene Risico toevoegen knop, zoals getoond op bovenstaande afbeelding, en kies Toevoegen om een nieuw risico aan uw risicoplan toe te voegen. 

Bovenstaand popup scherm wordt geopend. Vul hier een titel in voor het toe te voegen risico, selecteer een categorie in het dropdown menu, kies hoe nabij het risico is (nl. elk moment, korte termijn of lange termijn). 

Optioneel kunt u in ditzelfde scherm ook de financiële gevolgen voor dit risico invoeren en labels aanmaken zodat u de risico's makkelijker terug kunt vinden. 

Omschrijf het risico zo compleet mogelijk en klik op opslaan. 

 

De tweede optie is om een vooraf geprogrammeerd risico uit de kennisbank te gebruiken. Hiervoor klikt u op het pijltje naast Risico toevoegen (zie bovenste afbeelding) en klikt u vervolgens op Voeg toe vanuit bibliotheek. Onderstaand scherm wordt nu geopend. 

U kunt het benodigde risico opzoeken middels de zoekbalk, door zelf te browsen of door te zoeken op categorie. Wanneer u het juiste risico heeft gevonden klikt u op de groene winkelwagen naar het betreffende risico en klik vervolgens op Risico's toevoegen aan risicoplan in het dropdown menu wat dan verschijnt. 

Gefeliciteerd! U heeft net uw eerste risico toegevoegd aan uw RiskPlan. 

Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 0 van 0
Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen

0 Opmerkingen

U moet u aanmelden om een opmerking te plaatsen.