Volgen

Gebruikersrollen

In Oodit Riskplan zijn verschillende rollen aanwezig die kunnen worden toegewezen aan een gebruiker. Iedere gebruikersrol heeft andere mogelijkheden en toegang tot verschillende onderdelen van Oodit Riskplan.

Hieronder worden alle, in Oodit Riskplan terug te vinden, rollen uiteengezet. 

  • Accounteigenaar
  • Risicomanager
  • Risicoplanmanager
  • Medewerker
  • Gast

Accounteigenaar
De accounteigenaar is de gebruikersrol met de meeste rechten. De accounteigenaar heeft toegang tot alle risicoplannen gekoppeld aan het account en kan alle denkbare wijzigingen doorvoeren. 

Risicomanager
De risicomanager heeft bijna dezelfde rechten als de accounteignaar. Het enige verschil is dat de risicomanager geen toegang heeft tot de accountinstellingen.

Risicoplanmanager
Een risicoplanmanager heeft op het niveau van risicoplannen dezelfde rechten als een risicomanager. Het verschil hierin is dat deze rechten alleen gelden voor dat specifieke risicoplan en dus niet voor het volledige account. 

Medewerker
Een medewerker heeft minder rechten. Voor een medewerker is het nog steeds mogelijk het volledige risicoplan in te zien, maar het is een medewerker niet toegestaan wijzigingen hierin aan te brengen. De enige wijzigingen die een medewerker aan kan brengen zijn wijzigingen op maatregelen die aan hem zijn toegewezen door een, van de hierboven beschreven, manager. 

Gast
Een gast heeft alleen rechten om het risicoplan in te zien, een gast kan dus geen enkel geval wijzigingen aanbrengen. Heel handig, als u bijvoorbeeld uw verzekeraar mee wilt laten kijken in uw risicomanagement. 

Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 0 van 0
Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen

0 Opmerkingen

U moet u aanmelden om een opmerking te plaatsen.