Risk Assessment Release

Oodit Riskplan

Versie Risk Assessment

24 oktober 2016

Op 24 oktober 2016 is er een nieuwe versie van Oodit Riskplan beschikbaar. In deze nieuwste versie zijn een aantal verbeteringen doorgevoerd, fouten opgelost en nieuwe functies toegevoegd. In deze releasenote leest u wat er is veranderd.

Kader van deze release

In deze release ligt de nadruk op de interactieve risicobeoordelingen. Dit is een nieuwe functie in Oodit Riskplan die vanaf nu voor alle gebruikers beschikbaar zijn.

Ondersteunde browsers:

Internet Explorer versie 10 en hoger

Google Chrome versie 51 en hoger

Mozilla Firefox versie 47 en hoger

Safari versie 9 en hoger

Nieuwe functies

• Maatregelen koppelen aan risico vanaf risico detail pagina

• Interactieve risicobeoordelingen
    Door middel van de interactieve risicobeoordelingen kunt u zelf of samen met collega’s op interactieve wijze de risicoscore van uw risico’s inschatten. Door collega’s uit te nodigen om mee te denken en te discussiëren zijn de risico’s gemakkelijker in te schatten en kunnen alle betrokkenen op één centrale plek hierover in discussie gaan.

Veranderingen in bestaande functies

• Enkele opgeloste fouten ter verbetering van de snelheid, stabiliteit en betrouwbaarheid van Oodit Riskplan.

Reeds bekende issues

• Er zijn op dit moment (nog) geen bekende issues met deze nieuwe release. Heeft u als gebruiker een probleem en/of verbeterpunt gevonden? Neem dan contact op met de support afdeling van Oodit Riskplan.