Volgen

Waaruit bestaat een rapport?

Binnen Oodit Riskplan zijn er twee verschillende rapporten uit te draaien. Namelijk een compleet rapport over het gehele risicoplan of een rapport met alleen de maatregelen. Wij beginnen met uitleg over het rapport over het gehele risicoplan. 

Wanneer u een rapport wil starten vanaf de risico overzichtspagina wordt er een popup geopend als u op "Rapport" klikt. Hierin kunt u een korte samenvatting toevoegen en kunt u kiezen voor de vorm van het rapport, namelijk compact of volledig. Bij een compact rapport worden alleen de risico's en bijbehorende maatregelen in het rapport geplaatst, bij een volledig rapport wordt alle extra informatie ook toegevoegd, zoals bijvoorbeeld budgettering van een maatregel of door een gebruiker toegevoegde labels. 

In het maatregelen-rapport wordt wordt een overzicht laten zien van de lopende maatregelen. Hierin worden de maatregelen gesorteerd op verloop datum. Naast de datum en titel van de maatregel wordt de huidige status van de maatregel getoond. U kunt de link voor een maatregelen-rapport vinden op de maatregelen pagina. 

Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 0 van 0
Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen

0 Opmerkingen

U moet u aanmelden om een opmerking te plaatsen.