Release 1.1.234.0

Versie 1.1.234.0

14 februari 2018

Vanaf 14 januari 2018 is er een nieuwe versie van Oodit Riskplan beschikbaar. In deze nieuwste versie zijn fouten opgelost en nieuwe functies toegevoegd. In deze releasenote leest u wat er is veranderd.

Kader van deze release

In deze release ligt de nadruk op het verbeteren van bestaande functies en bug fixes die ervoor zorgen dat Oodit Riskplan fijner, sneller en stabieler werkt.

Ondersteunde browsers:

Internet Explorer versie 10 en hoger

Google Chrome versie 51 en hoger

Mozilla Firefox versie 47 en hoger

Safari versie 9 en hoger

Nieuwe functies

• Het is tevens mogelijk om per bedrijf(account) aan alle user-accounts strengere regels te eisen met betrekking tot de wachtwoorden. De strengere regels zijn niet automatisch actief voor al onze klanten. Interesse in de strengere regels voor passwords van users? Neem dan contact op met de klantenservice. Dit kan bijvoorbeeld via: 020-207 729 370

Bugfixes

• Sorteren van risico's werkt weer zoals verwacht.
  • Uitnodigingen voor de interactieve beoordelingen werken correct, ook als een email account al bestaat in een andere bedrijf.
  • Enkele kleinere lay-out issues zijn opgelost
  • De visuele weergaven van de risicoscores op de map en voor de interactieve beoordelingen voor de Port Security methode worden nu in de juiste kleuren getoond.
  • Excel imports laten niet langer een error zien wanneer de functionaliteit wel werkt.

Veranderingen in bestaande functies

• Het is vanaf heden makkelijker om labels te beheren vanuit een risico of maatregel detailpagina.